detail van een stadskaart gedrukt op geborsteld aluminium

Gebruik

Binnen: Ja
Buiten: Ja

 

Gewicht

50x70 cm: 1,8 kg
70x100 cm: 3,6 kg
100x140 cm: 7,2 kg

 

Dikte

3 mm

 

Prijs

50x70 cm: 89 €
70x100 cm: 119 €
100x140 cm: 169 €

 

Geborstel Aluminium (Dibond) bestaat uit 2 stevige externe lagen aluminium met daartussen een harde zwartgekleurde kern van polyethyleen. De onderlaag heeft een witte afwerking. De toplaag, waarop geprint wordt, is gemaakt van geborsteld aluminium. Het geheel is 3mm dik. Dibond is vormvast, UV en vocht bestendig en geschikt voor lange termijn.

Bij Dibond printen we steeds direct op plaat, met een UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

De Citymaps in geborsteld aluminium Dibond zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden. Het materiaal is zeer sterk en niet onderhevig aan verandering door extreme temperaturen. Het kan erg lang meegaan in buitengebruik (tot 30 jaar). En ongeveer eeuwig voor binnengebruik (meer dan 100 jaar in elk geval).

De aluminium Citymap ophangen is erg eenvoudig.

We leveren er immers een handige ophangplaat en een hanger bij. Bevestig de hanger aan de muur met de schroef. Kleef de ophangplaat op de achterkant van de Citymap. En hangen maar! 

ophangsysteem voor de stadskaarten gedrukt op aluminium
getekende kaart van Leuven gedrukt op aluminium

Je kaart in andere materialen:

Poster

Canvas