Gebruik

Binnen: Ja
Buiten: Ja

 

Gewicht

50x70 cm: 1,8 kg
70x100 cm: 3,6 kg
100x140 cm: 7,2 kg

 

Dikte

3 mm

 

Prijs

50x70 cm: 89 €
70x100 cm: 119 €
100x140 cm: 169 €

 

Geborstel Aluminium (Dibond) bestaat uit 2 stevige externe lagen aluminium met daartussen een harde zwartgekleurde kern van polyethyleen. De onderlaag heeft een witte afwerking. De toplaag, waarop geprint wordt, is gemaakt van geborsteld aluminium. Het geheel is 3mm dik. Dibond is vormvast, UV en vocht bestendig en geschikt voor lange termijn.

Bij Dibond printen we steeds direct op plaat, met een UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

De Citymaps in geborsteld aluminium Dibond zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden. Het materiaal is zeer sterk en niet onderhevig aan verandering door extreme temperaturen. Het kan erg lang meegaan in buitengebruik (tot 30 jaar). En ongeveer eeuwig voor binnengebruik (meer dan 100 jaar in elk geval).

De aluminium Citymap ophangen is eenvoudig en zéér stijlvol.

We maken in elke hoek een kleine ronde opening. En we leveren er mooie chrome afstandhouders bij, die op die openingen kunnen gemonteerd worden. De afstandhouders zijn hol vanbinnen zodat je er schroeven of nagels (niet meegeleverd) doorheen kan plaatsen. Indien je dit wenst, voor buitengebruik bvb, kan je trouwens de afstandhouders achterwege laten en de Citymap ophangen met touw of straps doorheen de vier openingen.

Je kaart in andere materialen:

Poster

Canvas