We bieden de mappen aan in wel tien verschillende thema's of designs.

Hoe meer je inzoomt, hoe meer details zichtbaar worden. Maar een zicht van ver bovenaf ziet er reeds fantastisch uit. We hebben zelfs de straatnamen wegggelaten om het er beter uit te laten zien. Minder druk.

Probeer zeker de verschillende designs uit voor je stad of gemeente. Speel met de stijlen en zichten tot je de kaart hebt die perfect voor jou is!

Vintage

kaart of stratenplan op maat van stad in design Vintage
detail van kaart of stratenplan op maat van stad in design Vintage
Een combinatie van het heden en het verleden! Vintage toont de straten van vandaag. Maar dan in de kaartenstijl van tientallen -en zelfs honderden- jaren geleden.

Sketch

kaart of stratenplan op maat van stad in design Sketch
detail van kaart of stratenplan op maat van stad in design Sketch
Hoe zou de wereld eruit zien als ie met de hand op een enorm blad papier was getekend ? Dat kan je vanaf nu zelf zien! De close up beelden van de stedelijke gebieden zijn absoluut de moeite waard.

Satellite

satellietfoto kaart of stratenplan op maat van stad in design Satellite
detail satellietfoto kaart of stratenplan op maat van stad in design Satellite
Dit design toont de echte satellietbeelden voor de door jou gekozen locatie. Een ongelooflijk fotorealistisch zicht. Alhoewel de andere designs tot op straatniveau gaan, is dit thema (om licentieredenen) beperkt tot stadsniveau. Maar dat maakt het nog steeds mogelijk om indrukwekkende kaarten te creëren!

Flow

kaart of stratenplan op maat van stad in design Flow
detail van kaart of stratenplan op maat van stad in design Flow
Flow is een rustgevende blauwe versie met witte straten en donkergroene natuur. De waterlopen, de gronden en de gebouwen zijn elk in een schakering van zacht blauw.

Coral

kaart of stratenplan op maat van stad in design Coral
detail van kaart of stratenplan op maat van stad in design Coral
Coral is een thema dat wat lijkt op de oude google maps. Vooral omwille van de helderwitte, citroengele en donker oranje wegen. Omdat de gebouwen niet worden getoond in dit thema, oogt het ook niet te druk.

Anthem

kaart of stratenplan op maat van stad in design Anthem
detail van kaart of stratenplan op maat van stad in design Anthem
Anthem is een helder thema waarin grijstaupe schakeringen van de gebouwen en gronden gecombineerd worden met witte straten. Daarnaast zijn er ook de olijfgroene en kobaltblauwe accenten voor respectievelijk het de parken en de waterlopen. Past vlot in de meeste hedendaagse interieurs.

Sapphire

Fern

Dijon

Crimson